Hubungi Kami

Hantarkan kami kepada kami sebarang persoalan yang terbuku di hati anda. Kami akan sedaya-upaya memberikan yang terbaik kepada anda.

FAQ

Masih ada sesuatu yang berlegar di kepala anda? Lihat dahulu FAQ ini, mudah-mudahkan mampu menjawab beberapa soalan yang berlegar itu.

TIDAK. Tiket penerbangan adalah urusan pelancong sendiri. Kami hanya menyediakan GROUND ARRANGEMENT service.

Anda hanya perlu deposit sebanyak RM100/PAX untuk pakej korea daripada kami. Bayaran penuh boleh dibuat setelah ketibaan di Seoul dan boleh diserahkan kepada wakil kami di Incheon Airport, South korea.

Penginapan, makan 3x sehari (BLD), guider, entrance fee, transportation fee(public-bas,subway), airport transfer, guider tipping.

YA, namun sebarang perubahan yang dirasakan perlu dikenakan bayaran tambahan AKAN dikenakan bayaran tambahan.

Penginapan utk pakej ekonomi adalah Guesthouse berkonsepkan 2pax or 3pax sharing, attached bathroom. Namun pelanggan boleh adds-on utk penginapan. Sila rujuk Agoda untuk penginapan pilihan anda dan request kepada pihak kami.

Makanan yang tidak mengandungi unsur-unsur HARAM seperti sayur sayuran dan ikan. Makanan halal sukar didapati di Korea dan sangat mahal. Pihak Client boleh adds-on(rm50~/pax) pada makanan jika terdapat sebarang request untuk makan di restoren halal Pakistan, India, atau Turkey.

Terdiri daripada pelajar malaysia dan orang Malaysia yang menetap di Korea yang sudah tentu fasih berbahasa korea.

Penginapan semuanya berkonsepkan bilik beserta private bathroom(toilet), mempunyai wifi atau desktop internet, bersih dan selesa.
Kami tidak menggunakan penginapan yang berkonsepkan kongsi beramai-ramai dalam satu bilik kecuali mendapat request dari client.
Penginapan 2 atau 3 pax share (double bed room, twin bed room, triple room)

Public Transport (bas, subway). Disebabkan Korea mempunyai sistem yang sistematik, perjalanan akan menjadi lancar, mudah dan selamat.

18pax ~ ke atas: Menggunakan pengangkutan rent bus 25 seat, 35 seat, 45 seat

Pengangkutan Airport Transfer menggunakan Airport Normal Bus, tetapi disebabkan setiap penginapan pilihan kami mempunyai bus stop, perjalanan tetap selesa dan mudah.

Disebabkan korea bukan Negara islam dan populasi masyarakat Islam amat sedikit, kedai halal amat sukar ditemui dan harga agak mahal (rm30~60/pax). Pakej ekonomi kami hanya menyediakan makanan seperti berikut.

Breakfast: makan ringan seperti roti.
Lunch: local Korean food (vegetable,seafood)
Dinner: local Korean food (vegetable,seafood)

Guider adalah pelajar, ataupun rakyat Malaysia yang tinggal di korea.
Guider mungkin berubah setiap hari kerana terdapat pelajar yang mempunyai kelas namun kami akan pastikan client akan dimaklumkan terlebih dahulu pada sesi briefing.