Adakah pakej ini termasuk tiket penerbangan?
TIDAK. Tiket penerbangan adalah urusan pelancong sendiri. Kami hanya menyediakan GROUND ARRANGEMENT service.

Bagaimanakah cara pembayaran untuk pakej dari pakejmurahkorea.com ?
Anda hanya perlu deposit sebanyak RM100/PAX untuk pakej korea daripada kami. Bayaran penuh boleh dibuat setelah ketibaan di Seoul dan boleh diserahkan kepada wakil kami di Airport Incheon, South korea.

Apakah yang termasuk dalam pakej ini?
Penginapan, makan 3x sehari (BLD), guide, entrance fee, transportation fee(public-bas,subway), airport transfer, guide tipping.

Adakah kami boleh menukar tentetif sedia ada?
YA namun sebarang perubahan yg dirasakan perlu dikenakan charge tambahan AKAN dikenakan bayaran tambahan.

Apakah jenis penginapan dan adakah kami boleh menukar tempat penginapan?
Penginapan utk pakej ekonomi adalah Guesthouse berkonsepkan 2pax or 3pax share,attached bathroom. Namun pelanggan boleh adds on utk penginapan. Sila rujuk agoda utk penginapan pilihan anda dan request kpd pihak kami.

Apakah jenis makanan sepanjang perjalanan?
Makanan yg tidak mengandungi unsur2 HARAM seperti sayur sayuran dan ikan. Makanan halal sukar didapati di korea dan sgt mahal. Pihak client boleh adds(rm50~/pax) pd makanan jika terdapat sebarang request untuk makan di restoren halal Pakistan, India, Turkey.

Siapakah Guide kami?
Terdiri daripada pelajar malaysia dan orang malaysia yang menetap di korea yang sudah tentu fasih berbahasa korea.

Penginapan :
Penginapan semuanya berkonsepkan bilik beserta private bathroom(toilet), mempunyai wifi atau desktop internet, bersih dan selesa.
Kami tidak menggunakan penginapan yang berkonsepkan kongsi beramai-ramai dalam satu bilik kecuali mendapat request dari client.
Penginapan 2 atau 3 pax share (double bed room, twin bed room, triple room)

Pengangkutan:
Public Transport (bas, subway) tetapi disebabkan korea mempunyai sistem yg sistematik. Perjalanan lancar, mudah dan selamat.
18pax ~ ke atas: Menggunakan pengangkutan rent bus 25 seat, 35 seat, 45 seat
Pengangkutan airport transfer menggunakan airport public bus, tetapi disebabkan setiap penginapan pilihan kami mempunyai bus stop, perjalanan tetap selesa dan mudah.

Makanan (B,L,D):
Disebabkan korea bukan Negara islam dan populasi masyarakat Islam amat sedikit, kedai halal amat sukar ditemui dan harga agak mahal (rm30~60/pax). Pakej ekonomi kami hanya menyediakan makanan seperti berikut.
Breakfast : makan ringan seperti roti.
Lunch : local Korean food (vegetable,seafood)
Dinner : local Korean food (vegetable,seafood)

Guide:
Guide adalah pelajar, ataupun rakyat Malaysia yang tinggal di korea.
Guide mungkin berubah setiap hari kerana terdapat pelajar yg mempunyai kelas namun kami akan pastikan client akan dimaklumkan terlebih dahulu pd sesi briefing.